Ako volite filmove, ovo je aplikacija za vas!

Filmodeer je domaća aplikacija, koja osim novosti iz sveta filma, donosi i njihove opise i recenzije.

Filmodeer-Aplikacija

Filmodeer je aplikacija za Android i Windows Phone 8, koja Filmodeer sajt sažima u džepnu verziju filmskog informatora. Osim informacija o filmskim zvezdama, najavama filmova, informacijama o boksofis rezultatima u zemlji i inostranstvu i drugih novosti iz sveta filma,Filmodeerdonosi i redovne opise filmova, koje pišu domaći autori, zasnovane na svojim doživljajima filma.

Filmodeer ekipa nije se ograničila samo na novija filmska ostvarenja, oni opisuju gotovo sve filmove na koje naiđu, zbog čega, pored naslova filmske recenzije obavezno pišu i godinu njegovog izlaska. Navigacija kroz aplikaciju je jednostavna i već poznata – meni se nalazi sa leve strane i do njega se stiže prevlačenjem od leve ka desnoj ivici ekrana, odakle se skrolovanjem bira i čita željeni sadržaj. Filmodeer ima mogućnost automatskog (push-up) obaveštavanja o novim sadržajima i to putem obaveštenja i uz vibraciju i zvuk.

Sadržaj je ono što čini ovu aplikaciju atraktivnom, a kako njegovi autori redovno rade na njegovom osvežavanju Filmodeer je solidna mobilna baza za početak svakog zaljubljenika u film. Kako Filmodeer pokriva sve žanrove i ne bazira svoje recenzije samo na hitovima verujemo da će mnogim korisnicima aplikacija biti vrlo zanimljiva. Naša preporuka su tekstovi „Istina o Džokeru“, „Nesuđene uloge filmskih zvezda“ (u sedam delova) i „Šta bi bilo da su filmski likovi opterećeni selfijem kao mi“.

Aplikacija je besplatna i mada na njenoj vizuelnoj prezentaciji treba još raditi sigurni smo da će se ljubiteljima filma dopasti!

izvor: http://mondo.rs