Chieftec Navitas napajanja štede energiju

Kompanija Chieftec nedavno je predstavila novu generaciju Navitas napajanja koju odlikuju poboljšane performanse i visoka energetska efikasnost.

Chieftec-Navitas

Nova Navitas napajanja dostupna su u rasponu izlaznih snaga od 650W do 1250W i dizajnirana su za gejmere i najzahtevnije korisnike, kao i za entuzijaste koji planiraju sklapanje moćnih PC računara. Navitas napajanja su idealna su i za dizajniranje snažnih AMD CrossFireX i NVIDIA SLI baziranih računara koji su poznati kao jako veliki potrošači.

U poređenju sa sličnim rešenjima na tržištu nova Navitas napajanja odlikuje tih rad zahvaljujući Silent rashladnom sistemu baziranom na ventilatoru prečnika 14 cm. Takođe, ova napajanja su opremljena zaštitom od strujnih udara i mogu da obezbede stabilan rad u bilo kojim uslovima.

Chieftec je Navitas napajanja opremio i modularnim kablovskim sistemom koji sprečava pojavu „šume kablova“ u kućištu, jer omogućava iniciranje samo onih koji su zaista neophodni za rad komponenti. Na ovaj način dobija se na boljoj cirkulaciji vazduha oko core komponenti čime se značajno produžava život istih.

Sva nova Navitas napajanja dizajnirana su tako da obezbede maksimalnu energetsku efikasnost, ali i jednostavno montiranje u kućišta. Domaćim kupcima nova Navitas napajanja su dostupna zahvaljujući kompaniji EWE, a trenutno najveću popularnost uživa model izlazne snage od 1000W (GPM-1000C).

izvor: http://mondo.rs