Facebook aplikacija koju nećete moći da koristite

To je nova Facebook aplikacija, Facebook Mentions, namenjena samo poznatima!

Mariah-Facebook

Mislili ste da je Facebook isti za sve – e, pa nije! Poznati su dobili svoju posebnu Facebook aplikaciju, koju mogu da koriste isključivo slavne ličnosti, poput pevača, glumaca, sportista, starleta i drugih zvezda i zvezdica.

Facebook Mentions pomoći će im da ostanu u kontaktu sa fanovima, da vide i čuju šta oni pričaju i govore o njima, da primaju slike direktno, organizuju čet sesije, kao i da prate sva heštag obaveštenja, ali i da je koriste kako bi se dopisivali i „interagovali“ na druge načine direktno sa svojim fanovima. Prema Facebookovom zvaničnom blogu, preko 800 miliona ljudi koristi Fejs da bi se obratilo omiljenim poznatim ličnostima, a svake nedelje napravi se preko milijardu takvih „reakcija“ zbog čega je društvena mreža i predstavila ovu aplikaciju.

Mariah Facebook, Facebook, Facebook Mentions
Aplikacija je trenutno dostupna samo verifikovanim američkim zvezdama, onima, koje imaju plavi kružić pored svog imena, a svi koji misle da zaslužuju taj status iz drugih zemalja trebalo bi da posete link i dokažu da su zvezde. U Srbiji će ovu aplikaciju zaiPhone kada ona bude dostupna i nama, moći da preuzmu Novak Đoković, Ana Ivanović, Jelena Janković, Janko Tipsarević, Jelena Karleuša, Seka Aleksić, Lepa Brena i još nekoliko javnih ličnosti, koje su dobile status zvezde na Facebooku i zvanično. Možda do dolaska aplikacije u našu zemlju još neka zvezda dobije prestižnu plavu nalepnicu uz svoj profil.

izvor: http://mondo.rs