Google vas časti, samo mu dajte svoje fotke!

Nova Google Photos aplikacija je besplatna, mesta za fotke i video snimke ima koliko god vam treba, a tu je još jedna super osobina – pogledajte!

Google-Photos

Na ovogodišnjoj konferenciji Google I/O 2015 najavljen je novi Android M, Google Maps koje će raditi bez neta, kao i nova Google Photos aplikacija. Ona nema ograničenja po pitanju prostora koji vam je dodeljen za fotografije i video snimke koje možete sačuvati u Google Cloudu i korišćenje je potpuno besplatno. Nova aplikacija ima drugačiji interfejs,samostalna je što se tiče Google Plusa i to je jedna od karakterstika koja se ljudima najviše sviđa!

Google Photos razvrstava slike po datumu ili nekom drugom parametru, dozvoljava automatski bekap sa memorijskih kartica, sa tableta, kompa i telefona, a maksimalna podržana rezolucija je 1.080p za video i 16 megapiksela za fotografije. Aplikacija nudi i pametno prepoznavanje sadržaja, napredne načine i ubrzanu pretragu, kao i gomilu drugih opcija koje možete i sami da isprobate.

Da li biste vi okačili svoje fotke u Google Cloud ili ćete preskočiti ovu aplikaciju? Neki korisnici ne žele da koriste ovu, ali ni druge slične aplikacije (Dropbox, Box, OneDrive) iz straha da bi njihove fotke, kao onda što su golišave fotke poznatih sa iClouda, mogle da osvanu onlajn posle hakovanja.

https://www.youtube.com/watch?v=ydBjsZnHrwM

izvor: http://mondo.rs