Google za oko zgloba: SmartWatch 3

Sonyjev pametan sat jedini se može pohvaliti ekskluzivnim partnerstvom sa Googlom i koristi novu verziju Android Wear OS-a. Evo šta još donosi.

SmartWatch-3

Sony Mobile na događaju organizovanom pre IFA sajma je najavio da svojoj SmartWear Experience liniji dodaje dva nova proizvoda, Sony SmartBand Talk iSmartWatch 3. Oba komuniciraju sa popularnom Lifelog aplikacijom, pratećom aplikacijom koja je dizajnirana da vam pruži informacije o načinu na koji živite i krećete se, tako da možete da unapredite i obogatite svoj život.

Život je putovanje, a putovanja su sastavljena od priča i iskustava koje vas definišu – to je osnovni princip Lifelog Android aplikacije koja je u središtu SmartWear iskustva. Mi idemo dalje od pukog praćenja vežbanja i brojanja zalogaja da bismo vam pomogli da zabeležite i sačuvate one emotivne trenutke koji su vam važni“, izjavio je Kunimasa Suzuki, predsednik i generalni direktor Sony Mobile Communications. “Kao pioniri pametne i nosive tehnologije, SmartBand Talk, SmartWatch 3 i Lifelog ne samo da potvrđuju Sonyjevu vodeću poziciju na tom području, već i kao inovatora koji se usuđuje da bude drugačiji – donosimo svetu izbor; proizvode i usluge koje niko drugi ne može ili neće ponuditi„.

SmartWatch 3, Sony SmartWatch 3.

SmartWatch 3 je prvi posebno dizajniran za najnovija Android Wear ažuriranja u saradnji sa Googleom. Android Wear organizuje vaše podatke i predlaže šta vam je potrebno i pokazuje vam to čak i pre nego što pitate. Možete brzo da pogledate i primate poruke prijatelja, obaveštenja o zakazanim dogovorima, sastancima i vremenskoj prognozi. To mogu da budu informacije o letovima aviona, saveti na osnovu vaših interesovanja ili poruke bilo koje vrste, tako da je unos korisnika retko kad potreban. Ali ako želite interakciju sa Android Wearom, najjednostavniji način je korišćenje glasa.

Čak i bez Android pametnog telefona, SmartWatch 3 je zabavan i koristan dodatak sa samostalnom funkcionalnošću. Sa ugrađenim akcelerometrom, kompasom, žiroskopom i GPS senzorom, pruža vam preciznije, moćnije funkcije koje prate razne aspekte vašeg života.

SmartWatch 3, Sony
Sony SmartWatch 3 pored SmartWatch 2 sata.

SmartWatch 3 nudi značajan iskorak u odnosu naSmartWatch 2, što obuhvata 1.6-inčni 320 x 320 TFT LCD transflektivni ekran za vidljivost na jakom sunčevom svetlu kao i pozadinu od nerđajućeg čelika koja doprinosi vrhunskom izgledu. Naravno, vodootporan je, sa IP68 rejtingom – i puni se putem standardnog microUSB porta.

Ima 4 GB ugrađene i 512 MB RAM interne memorije, što znači da možete da sinhronizujete liste pesama i jednostavno se povežete sa Bluetooth slušalicama kako bi slušali muziku. To možete učiniti pre trčanja i ostaviti pametni telefon kod kuće i još uvek uživati u odličnoj muzici offline – takođe možete pratiti i trčanje uz pomoć GPS-a i Lifelog aplikacije.

Biće dostupan u klasičnom (crnom) i sportskom (boja limete) izdanju, a dodatne boje narukvice u pink i beloj boji biće dostupne nakon lansiranja. Cena nije najavljena.

izvor: http://mondo.rs