Huawei pretekao Apple: Safirni smartfon, Ascend P7

Videli smo i kratko isprobali prvi komercijalni telefon sa najizdržljivijim displejom – Huawei Ascend P7!

Huawei-P7-Sapphire-Edition

Dobro poznati Ascend P7 uređaj, koji važi za najlepši Android telefon do sada, dobio je safirni ekran, odnosno staklo koje ga čini superiornijim i boljim telefonom u odnosu na prethodnika. Ime koje nova verzija P7 nosi je Sapphhire Edition i Huawei je uspeo da pretekne Apple, koji je, prema ranije objavljenim glasinama, radio na ovom ekranu za svoj iPhone 6.

Safirno staklo je izdržljivije, kvalitetnije i dugotrajnije od običnog stakla pojačanog drugim tehnologijama, od Gorilla Glassa, recimo, ali značajnije razlike u kvaitetu prikaza ili vidne razlike što se druge vrste stakla tiče nema. Poleđina P7 Sapphire Edition je napravljena od keramike, a telo telefona od metala u boji ružinog zlata.

Da bi demonstrirao ovo o čemu smo pričali, na prezentaciji novog fableta, Mate 7, direktor kompanije Huawei, Ričard Ju, je uzeo nož i grebao telefon, ali ogrebotine nisu ostale. Dakle, nema prevare, safir zaista radi posao!

Sapphire P7Sapphire P7 ima telo u boji ružinog zlata.

Ostanite uz nas, uskoro stižu i slike uživo – iz ruke! Pratite nas, tražite #MobITIFA2014oznaku i budite na našoj Facebook, Twitter i Instagram stranici za video, slike i izveštaje!

Sapphire P7
izvor: http://mondo.rs