Izađi na TEREN

Budite deo sportskih dešavanja uz novu aplikaciju Telekoma Srbija – TEREN.

Teren-610x343-1-

Gledanje fudbalske, košarkaške utakmice i teniskog meča je sada još lakše i interesantnije uz novu društvenu mrežu Teren, koja svim ljubiteljima sporta, koji je instaliraju na svom pametnom telefonu, nudi sasvim novo iskustvo. Uz takmičenje, navijanje za svoj omiljeni tim i komentarisanje najnovijih sportskih dešavanja u samo nekoliko koraka pokazaćete koliko znate o sportu i  klubovima i bićete uvek u toku sa najnovijim aktuelnostima iz sveta sporta.

Teren prati desetine različitih liga i sportova iz Srbije i celog sveta: Ligu šampiona, Ligu Evrope, Premijer ligu, Seriju A, Jelen superligu, ABA ligu, Evroligu, Roland Garros, Wimbledon, Svetsko prvenstvo u fudbalu i košarci. Na ekranu se u svakom trenutku nalazi najava predstojećih utakmica sa vremenom održavanja ili utakmica koja se trenutno održavaju. Izborom neke od njih, otvara vam se nova stranica na kojoj u okviru dela Igraj možete da odgovarate na pitanja o utakmici, ostvarujete poene i uz zabavu pokažete koliko poznajete taj sport ili klub za koji navijate.

Aplikacija TEREN, TEREN društvena mreža, TEREN Telekom SrbijaFoto: Telekom Srbija.Interfejs aplikacije Teren.

Aktuelnu utakmicu ili meč uvek možete da pratite online na stranici Prenos, dok vam stranice Javno i Privatno omogućavaju da iznosite vaše stavove ili komentare javno, odnosno da izaberete do 20 prijatelja i započnete privatni čet u okviru stranice Privatno.

Aplikacija Teren nudi i pregled stanja na tabeli sa brojem ostvarenih bodova učestvovanjem u igri „odgovaranja na pitanja“, mogućnost pronalaženja prijatelja na Terenu sa preporukama za praćenje, podešavanje profila sa mogućnostima izmena ličnih podataka i notifikacija.

Podelite rezultate utakmica, tvitove, fotografije, mišljenja, pobede i ljubav prema svom omiljenom klubu ili sportisti. Preuzmete aplikaciju za vaš pametni telefon sa portala Teren, ili direktno sa Google Play-a, odnosno sa Apple iTunes-a i izađite i vi na Teren.

izvori: http://mondo.rs