Korisne Android aplikacije za koje verovatno nikad niste čuli

Mobilnih aplikacija je puno što znači da mnoge ponekad prođu nezapaženo i ne dolaze dovoljno do izražaja. Tehnološki portal BGR je u pomoć Reddita izdvojio četiri, kako kažu, “briljantne Android aplikacije za koje niste verovatno nikad čuli”.

Evo koje su to:

Xtended NavBar
Xtended NavBar daje više funkcionalnosti u navigacionu traku koja se nalazi u podnožju početnog ekrana na Androidu. Tako putem navigacionog menija možete izabrati muzički player, ekran s opcijama za povezivanje, itd.

13952_1_Xtended_NavBar

Type Machine
oliko puta vam se dogodilo da ste pisali tekst na smartphoneu i onda se aplikacija srušila? Tu će vam pomoći Type Machine, koji pamti sve što ste napisali unutar aplikacija i stvara sigurnosnu kopiju za slučaj kada nešto krene pogrešno.

MuPDF
MuPDF važi kao jedan od najbržih čitača PDF dokumenata, a ističe se i veoma kvalitetnom reprodukcionom stranicom na ekranu. BGR kaže da aplikacija može biti posebno korisna studentima za čitanje priručnika.

AtmosHere Weather
Aplikacija i widgeta za vremensku prognozu je puno, ali ako su vam potrebni veoma detaljni podaci o vremenu, atmosHere Weather je dobar izbor.

izvor: http://itnetwork.rs