Koristite WeTransfer za slanje fajlova!

WeTransfer je dobio odličnu Android aplikaciju koja će vam omogućiti da još brže i u pokretu šaljete fajlove, slike, multimediju i dokumenta preko telefona.

WeTransfer-2

Ukoliko još niste čuli ili ne koristite WeTransfer servis, krajnje je vreme da počnete!

WeTransfer je besplatan servis za slanje i prijem različitih vrsta fajlova preko interneta, veličine do dva gigabajta. Za sve preko toga moraćete da platite mesečno ili godišnje članstvo. Slanje i prijem fajlova preko WeTransfer servisa je vrlo jednostavno i to je ključna prednost u odnosu na slične servise.

Proces registracije nije neophodan. Odaberite fajl koji šaljete, ukucajte svoj mejl, mejl osobe kojoj fajl ili paket fajlova šaljete i ukucajte i poruku, mada je to opciona mogućnost. Pritisnite taster Transfer i to je to. Sačekajte da se fajl prebaci do korisnika kojem ga šaljete i odmah nakon toga već možete da šaljete sledeći fajl ili paket fajlova.

 

WeTransfer.WeTransfer veb interfejs.

 

Korisnik koji očekuje vaš fajl dobiće mejl sa obaveštenjem da može da ga preuzme, a vi ćete biti obavešteni kada on započne preuzimanje fajla koji ste mu poslali.

WeTransfer je  predstavio i mobilnu Android aplikaciju, koja smartfon i tablet sa tim operativnim sistemom pretvara u instant „sanduče“ za slanje i prijem velikih fajlova, multimedije i drugih paketa podataka. Korišćenje aplikacije i servisa je potpuno besplatno, istovetno veb WeTransfer servisu, ali se mora pristati na Uslove korišćenja i poslovanja, koje možete pročitati na sajtu.

izvor: http://mondo.rs