Najgori telefoni 2014. godine, do sada

Poznati sajt Phone Arena izabrao je nekoliko najlošijih telefona koji se u ovom trenutku mogu kupiti.

Nokia-X2

Phone Arena vodila se jednostavnom politikom odlučivanja – cenom i ponudom u odnosu na cenu. Svaki model je dobio opis zbog čega je loš izbor, a neki su imali sreće da budu pohvaljeni za neku od dobrih funkcija ili nešto što rade dobro.

Čast da budu među najgorima imaju sledeći uređaji.

Samsung Galaxy Ace Style
Plus je Android KitKat, ali dosta toga je loše. Displej je ispran, ima samo 512 MB RAM memorije zbog čega je spor, nije nimalo stilizovan, u ruci deluje jeftino i za 170 dolara ima boljih ponuda.

Sny Xperia E1
Ima odličan plejer, jak spikerfon i dvojezgarni procesor za pohvalu. Minusi su mala količina RAM memorije, isprane boje displeja, slaba kamera, jeftina plastika kućišta, Android Jelly Bean i cena oko 200 dolara nije opravdana.

Samsung Galaxy Grand Neo
Jeste, ovo je povoljan petoinčni telefon, ali rezolucija od 168 ppi, u 21. veku?! Ako Motorola može da proizvede telefon sa HD ekranom za manje od 200 dolara, zašto biste dali 270 za Samsungov Grand Neo, pita se Phone Arena.

Sony Xperia M2
Iako u suštini nije loš telefon, koji ima rekordno trajanje baterije, njegov loš prijem signala, slabašan displej i loša kamera ne idu mu u prilog preporuci za cenu od oko 330 dolara.

Alcatel OneTouch Idol Alpha
Slab procesor, ograničena memorija, loš displej i cena od 400 dolara ne idu zajedno, iako su prethodni Alcatel Idol modeli bili sasvim OK.

Nokia X
Nokia Android?! Molimo vas! Ovo je sve, samo nije Android… Nema Google servise, kamera ne dozvoljava da se istinski uživa u fotkama, displej je loš, performanse takođe i Microsoft i Nokia su to indirektno i priznali, najavivši Nokia X2 samo četiri meseca nakon X modela.

HTC Desire 310
Za 200 dolara dobijate telefon koji ima užasan zvučik, loše se čuje, displej mu je loš, kamera takođe, a interfejs mešavina Androida i Sense UI. Desire 310 nudi malo za uložen novac.

izvor: http://mondo.rs