Najjača zaštita za displej telefona!

Pogledajte koliko je jak PanzerGlass, dodatni sloj zaštite za displej telefona.

PanzerGlass

PanzerGlass je dodatni nivo zaštite za displej telefona bilo koje vrste i marke, potpuno je providan i kristalno čist, a omogućava uobičajen rad sa telefonom preko dodira. PanzerGlass je testiran u nemačkoj TUV laboratoriji čekićem, oštrim sečivom i ispuštanjem na beton i dokazao je svoju otpornost, osvojivši svih pet zvezdica za izdržljivost.

Dodatno „staklo“ za smartfon debelo je svega 0.4 milimetra i devet puta je otpornije na udarce i lomljenje od najboljeg konkurentskog stakla. Staklo se pravi u Japanu, dijamantski se seče, bruse mu se ivice, „kali“ se na temperaturi od oko 500 stepeni Celzijusa i dodaje mu se nano sloj u atmosferi oslobođenoj od prašine. Težina stakla varira od veličine telefona, pa su cifre od šest grama za manje smartfone, do preko 60 grama za tablete od deset inča. Koliko je jak PanzerGlass najbolje govori podatak da će pri većini najjačih udaraca pre pući displej telefona ispod njega.

PanzerGlass se lako stavlja na telefon, u dva koraka, a cena mu varira od modela telefona ili tableta. Prosečno, košta oko 25 evra i prodaje se preko onlajn prodavnice.

VIDEO

izvor: http://mondo.rs