Najmanji miš na svetu

Micro Traveler 9000R je zgodan za džep, najmanji je od svoje bežične vrste na svetu i lako se sprijateljuje sa bilo kojim, pa i „fensi“ laptopom.

Genius-9000R

Genius je predstavio prenosivi bežični miš minijaturnih dimenzija Micro Traveler 9000R. Dostupan u tri moderne kombinacije boja, ovaj miš savršen je modni dodatak za vaš ultrabook, a istovremeno je i praktičan.

Dug svega 68 milimetara, lako se smešta u bilo koji džep ili torbu, a zahvaljujući Geniusovom Stick’n’Go mehanizmu, može se pričvrstiti za praktično bilo koju površinu, odnosno poklopac zatvorenog notebooka.

Micro Traveler 9000R opremljen je infracrvenim senzorom male snage, koji značajno štedi bateriju. Sa jednim punjenjem ugrađene litijum-polimerske baterije kapaciteta 240 mAh, ovaj miš će kliktati čitave četiri nedelje. Na stanje baterije upozorava poseban, diskretno smešten LED indikator, a baterija se puni putem priloženog USB kabla.

 

Genius 9000R, Genius, Miš, Genius Miš, Najmanji miš na svetuFoto: Promo.Najmanji miš na svetu dolazi i u crnoj boji.

 

Bez obzira na malu potrošnju energije, infracrveni senzor nudi rezoluciju od 1.200 dpi i preciznu kontrolu pri svakodnevnom kancelarijskom radu. Na računar se priključuje putem USB prijemnika izuzetno malih dimenzija koji se jednostavno smešta u odgovarajudi otvor na mišu kada ga ne koristite.

Micro Traveler 9000R možete kupiti već danas po ceni od oko 2.300 dinara širom Srbije.

 

izvor: http://mondo.rs