Puni se sa stilom

Danas nije dovoljno da nešto samo radi – to nešto mora lepo i da izgleda pa su ova tri USB punjača upravo takva – upotrebljiva bilo gde i bilo kad i moderno izgledaju.

Sony-mobilni-punjac

Sa težinom od samo 145 grama, model CP-V5 dolazi sa litijum-jonskom baterijom kapaciteta od 5.000 mAh, nudeći dovoljno energije za dva punjenja prenosivih uređaja, dok ugrađeno LED svetlo obaveštava kada je uređaj pri izdisaju, pružajući vam dovoljno vremena da pronađete drugi izvor energije. Pored činjenice da vas više neće iznenađivati naglo gašenje vaših uređaja, ovaj model poseduje i odličnu zaštitu od grebanja koja održava sjajan izgled punjača i nakon svakodnevne upotrebe. Model CP-V5 je dostupan u crnoj, beloj, plavoj i zelenoj boji.

Najmanji u porodici punjača, model CP-V3Aposeduje proširenu litijum-jonsku bateriju kapaciteta 3.000mAh, a zahvaljujući njegovim malim dimenzijama (38 × 99 × 19 milimetara) predstavlja savršenog saputnika koji pruža vašem pametnom telefonu dodatan izvor energije dok ste u pokretu. Korisnici pametnih telefona ovaj punjač mogu pronaći u beloj, plavoj i ljubičastoj boji.

Puni se sa stilom

Kao i njegovog vršnjaka manjih dimenzija, model CP-V10 odlikuje velika snaga punjenja koja izlazi u susret i najzahtevnijim korisnicima prenosivih uređaja. Sa veličinom od samo 72 x 127 x 17.5 milimetara, težinom od 245 grama i kapacitetom baterije od izdašnih 10.000 mAh, ovaj model dozvoljava do četiri punjenja pametnih telefona, a takođe je pogodan i za punjenje tableta i digitalnih fotoaparata, poput modela RX100M3. Koristeći zaštitu od grebanja, model CP-V10 ostaje imun na tragove svakodnevnog korišćenja, što ga čini praktičnim saradnikom tokom radnih dana koji zahtevaju veliki utrošak energije baterije. Uz pomoć On/Off prekidača predupredićete slučajno trošenje baterije, dok vam signalizacija četiri LED svetla ukazuje na trenutni nivo energije u bateriji i pruža vidljivu kontrolu nad prenosnim punjačem.

Sva tri modela su fabrički napunjena, pa se veoma jednostavno mogu koristiti odmah nakon kupovine. Baterije pomenutih modela poseduju 1.5 A izlaz za brže i efikasnije punjenje, koji zajedno sa Hybrid-Gel Sony tehnologijom osigurava minimalan gubitak kapaciteta, manje od 10 odsto čak i nakon 1.000 punjenja, pa na ovaj način dobijate najviše od svog punjača.

izvor: http://mondo.rs