Sačuvajte svoj imenik telefona zauvek

Keeper postoji za tri najveća operativna sistema – iOS, Android i Windows Phone 8, a interesantno je to što ih je napravila domaća kompanija Lumira

Keeper1

Keeper je aplikacija koja će vam pomoći ukoliko menjate telefon, a ne znate kako da sačuvate sve kontakte. Ona postoji za tri najveća operativna sistema, iOSAndroid i Windows Phone 8, a ima za cilj čuvanje svih kontakata u Cloudu (na mreži) i lako pristupanje sa bilo koje od ove tri platformeBesplatna je i može se preuzeti sa Google Playa,AppStora i, naravno, Windows Stora.

Aplikacija je jednostavnog interfejsa, koristi se veoma lako,  pa je nakon registracije korisnik odmah u prilici da sačuva svoje kontakte u oblaku (Cloudu) pritiskom na dugme „Export contacts„. Nakon izvršenog prenosa kontakata u Keeper Cloud pruža vam se mogućnost da kontakte pregledate i pretražujete putem opcije „View in Cloud“. Ono što je još jedna prednost je da kontakte možete editovati direktno u Cloudu, a i ne morate ih ubacivati na telefon, već ih možete koristiti direktno iz njega.

Printscreen: play.google.com

Svojim kontaktima u Cloudu možete pristupiti sa bilo kog pametnog telefona (iOS, Android, Windows Phone 8) ukoliko imate pristup Internetu kada god poželite, sa bilo kojeg mesta. Na primer, kontakte ste izvezli u Cloud sa svog Windows Phone 8 telefona, a možete ih koristiti dalje sa bilo kog Android telefona ili iPhona, bez potrebe da ih upisujete u sam imenik telefona. Nakon upotrebe svojih kontakata dovoljno je samo da se izlogujete iz aplikacije.

Keeper, naravno, obezbeđuje i uvoz (Import) kontakata iz Clouda u imenik telefona. Ova funkcionalnost je dragocena u situacijama kad se izgubi telefon ili prilikom kupovine novog telefona. Samo jednim klikom na dugme „Import contacts“ kompletan imenik prebacujete u novi telefon.

– Osnovna ideja ove aplikacije je sigurno čuvanje kontakata u Cloudu. Trenutno Keeper koristi preko 2000 ljudi, a broj konstantno raste.

Pored Srbije, zemlje sa najvećim brojem korisnika su Amerika, Indija i Saudijska Arabija. Planova za nastavak razvoja ove aplikacije ima, a na svim marketima se odlično kotira.