Srpska premijera najtanjeg i najlakšeg tableta

Samsung Galaxy Tab S je najlakši i najtanji tablet korejske kompanije do sada i u Srbiju je stigao pompezno – velikom premijerom koja je organizovana u Beogradu. Pogledajte kako je bilo!

Samsung-Galaxy-Tab-S-11

Kompanija Samsung predstavila je premijerno u Srbiji, u klubu “Angels” u Beogradu, svoje prve Galaxy Tab S uređaje, Samsungove najtanje i najlakše tablete ikada. Posetioci premijere imali su priliku da isprobaju oba Tab S modela, uvere se da je manji Tab S od 8.4 inča čak lakši od jabuke, da je tanji od nekoliko kovanica dmaće valute, ali i saznaju sve o njegovim karakteristikama i po čemu je ova tablet serija posebna.

Prema rečima Saše Oraveca, rukovodioca odeljenja telekomunikacija iz kompanije Samsung, Galaxy Tab S je oličenje predstojeće evolucije tehnologije mobilnih displeja, pri čemu nudi širi opseg bogatih i jarkih boja. Raskošna WQXGA rezolucija od 2.560 x 1.600 piksela, sa 16:10 odnosom strana Super AMOLED displeja pruža preko 90 odsto Adobe RGB kolorita, zbog čega displej može da prikaže mnogo više boja. Tab S poseduje i izuzetan odnos kontrasta od 100000:1 što pruža dublje i stvarnije slike pri čemu je crna boja tamnija, a bela boja svetlija. I stvarno, i prvi pogled na displej Taba S otkriva da je Samsung mnogo pažnje posvetio slici, koja vas sigurno neće razočarati, a ostaće čitljiva i na direktnom suncu.

Samsung Galaxy Tab S, Tab S, Galaxy Tab S

Galaxy Tab S poseduje i dodatne Samsungove displej tehnologije koje izlaze iz okvira hardverskih specifikacija. Adaptivni displej tableta obezbediće najbolje vizuelno iskustvo na svakom mestu i u svako vreme inteligentno prilagođavajući gamu, zasićenost i oštrinu na osnovu aplikacije koja se gleda, temperature boje okruženja u kom se gleda i osvetljenosti ambijenta. Unapred instalirani profesionalni načini rada – AMOLED Cinema i AMOLED Photo – takođe dopuštaju korisnicima da manuelno prilagode podešavanja displeja za sjajne i dinamične rezultate kod video i foto sadržaja.

Kako Super AMOLED tehnologija ne zahteva pozadinsko osvetljenje, Galaxy Tab S troši manje energije nego tablet sa LCD displejima, zbog čega baterija traje duže. Oba modela poseduju elegantan i tanak profil od 6.6 milimetara i teški su 465 grama (model od 10.5 inča, 26.7 centimetara) i 294 gama (8.4 inča, 20.4 centimetra). Sa baterijom koja duže traje i načinom rada Ultra ušteda energije, Galaxy Tab S dopušta korisnicima da uživaju u satima zabave i posla, a da ne brinu o punjenju baterije.

Galaxy Tab S je opremljen nizom sadržaja, uključujući Samsungov ”Papergarden“, aplikacijom koja debituje na Galaxy Tab S uređajima. U okruženju koje je optimizovano za pregledanje digitalnih interaktivnih časopisa, korisnici će moći da gledaju popularne časopise živih i izražajnih boja.

Samsung Galaxy Tab S, Tab S, Galaxy Tab S.Dušica Spasić, voditeljka.

Galaxy pokloni

Samsung se udružio sa više od 30 vodećih svetskih provajdera mobilnih sadržaja i servisa kako bi ponudio korisnicima iskustvo vrhunske kućne, poslovne i zabave u igri kroz premijum sadržaje i servise iz različitih oblasti. Među njima su:

Samsungovim strateškim partnerstvom sa kompanijom Marvel, korisnici uređaja Galaxy Tab S moći će da pristupe kolekciji od 15.000 Marvelovih stripova tokom tromesečnog besplatnog članstva u Marvelovoj aplikaciji ”Marvel Unlimited“.Kindle za Samsung: Ekskluzivno za Samsungove korisnike i prilagođeno za korisnike uređaja Galaxy Tab S, korisnici će dobiti besplatnu knjigu svakog meseca putem opcije Samsung Book Deals, uz vrhunsko iskustvo elektronskog čitanja sa pristupom velikom izboru elektronskih knjiga u Kindle prodavnici.

Samsung je sklopio partnerstvo i sa Google Play, onlajn prodavnicom digitalnih sadržaja kompanije Google koja nudi aplikacije, igre, muziku, filmove, knjige i časopise. Samsung i Google Play nude nekoliko poklona: pristup određenom broju filmova i zabavnih sadržaja, uključujući film ”Gravitacija“ kompanije Warner Bros koji je osvojio Oskara, kao i više različitih knjiga i časopisa najboljih izdavača preko programa ”Moja biblioteka“. Korisnici će dobiti 90 dana da besplatno isprobaju servis All Access, muzički pretplatnički servis prodavnice Google Play koji nudi neograničen pristup izboru od preko 22 miliona pesama.

Nažalost, na premijeri nije bilo informaciaj o tome koji tačno servisi od gore nabrojanih će biti dostupni i korisnicima u Srbiji.

 

Samsung Galaxy Tab S, Tab S, Galaxy Tab SSamsung Galaxy Tab S 8.4 inča.

 

Galaxy Tab S nudi izbor od više modernih i praktično dizajniranih dodataka. Dodatak Book Cover pravi tri različita ugla za prikazivanje kako bi pružio najudobniji položaj za gledanje video snimaka, čitanje ili kucanje. Korisnicima koji traže istu zaštitnu strukturu ali tanji dizajn, Samsung nudi dodatak Simple Cover koji pruža savršeno uklopljenu zaštitu male težine.Bluetooth tastatura jeste nova, ergonomski dizajnirana ultra-tanka tastatura koja je dizajnirana posebno za Galaxy Tab S pri čemu se tastatura vezuje za uređaj kopčom, radi bolje zaštite.

Galaxy Tab S isporučuje veliki izbor funkcija za poboljšanje produktivnosti i kao i bezbednosne funkcije koje pružaju korisnicima mogućnost da bez napora i bezbedno rade više stvari odjednom. Korisnici mogu da pozivaju i primaju pozive direktno sa njihovog telefona na njihovom Galaxy Tab S, bilo gde u kući, bez obzira na to gde im je telefon i to uz pomoć funkcije za prosleđivanje poziva preko SideSinc 3.0. Galaxy Tab S takođe omogućava korisnicima pravi multitasking, dozvoljavajući im da surfuju internetom, gledaju video snimke, podele sadržaj kao i da pozivaju istovremeno bez potrebe da brinu o zatvaranju bilo koje od funkcija da bi pristupili drugoj. Sa Quick Connect, Galaxy Tab S brzo pronalazi okolne uređaje i povezuje se sa njima, kako bi deljenje sadržaja bilo jednostavno. Ove karakteristike su dostupne na obe verzije i Wi-Fi i LTE.

 

Samsung Galaxy Tab S, Tab S, Galaxy Tab SSamsung Galaxy Tab S 10.5 inča.

 

Dodatne korisne funkcije uključuju „Multi User Mode“ koji omogućava korisnicima da kreiraju svoj optimizovan lični profil i to za do devet korisnika od kojih svaki može da definiše tri otiska prsta i specijalno dizajniran ”Kids Mode“ sa namenskim interfejsom i aplikacijama prilagođenim deci.

Samsung Galaxy Tab S dolazi sa različitim opcijama povezivanja: Wi-Fi ili Wi-Fi i LTE, dostupnih sa 16 ili 32 gigabajta interne memorije + microSD (do 128 GB). Korisnici takođe mogu da biraju 10.5-inčnu i 8.4-inčnu verziju, u tri boje: crnoj, beloj i bledoružičastoj.

Cene Tab S tableta biće objavljene naknadno, a mi vas pozivamo da dodatne fotografije i ove u punoj rezoluciji pogledate na našoj Facebook stranici!

 

Samsung Galaxy Tab S, Tab S, Galaxy Tab S.Samsung Galaxy Tab S 8.4 inča sa poklon aplikacijama.

 

Samsung Galaxy Tab S 8.4 specifikacije:

 

Samsung-Galaxy-Tab-S-8.4-specifikacijeFoto: MONDO portal.

 

Samsung Galaxy Tab S 10.5 specifikacije:

 

Samsung-Galaxy-Tab-S-10.5
izvor: http://mondo.rs