Telefon sa najboljom prednjom kamerom – Gina?

Dan koji će selfi generacija slaviti doživotno bliži je nego što mislimo!

gsmarena_001

Selfi generacija?! O, da! Znate, to su oni koji vole da slikaju sami sebe prednjom (ili poleđinskom kamerom, samo im onda fali pola glave) i da slike u nekontrolisanom broju kače na društvene mreže. Baš pre neki dan smo imali priliku da vidimo glavu jedne korisnice Instagrama, kojun pratimo zarad mira u kući, bukvalno iz svih uglova – sa podignutom i spuštenom kosom, dabome i to sve u pola sata. Ona očigledno nije pročitala naš tekst 18 stvari koje nas izluđuju na Instagramu, a izgleda de će nas nervirati još više, jer bi danas (8. jula) trebalo da bude predstavljen telefon sa najboljom prednjom kamerom!

Telefon izrađuje Sony, kodno ime mu je Gina, a u svet će stići najverovatnije pod nazivom Xperia C3, tvrdi portal GSMArena. Imaće kameru rezolucije do osam megapiksela sa prednje strane, Led blic (!!!) odmah pored i softver za ulepšavanje lica. Radiće „pegla“ k’o u spotovima našeg poznatog reditelja…

Telefon će imati poleđinsku kameru rezolucije do 20 megapiksela, HD rezoluciju displeja, dijagonale oko pet inča i bateriju od 2.500 mAh.

izvor: http://mondo.rs