U Srbiji „izronio“ jedan od najtanjih telefona!

Kompanija Sony Mobile je na Private View zabavi obeležila dolazak elegantnog Xperia T3 pametnog telefona na srpsko tržište.

Sony-Xperia-T3

Prisutni su imali priliku da se upoznaju sa ključnim karakteristikama ovog laganog i izuzetno tankog pametnog telefona na nesvakidašnji način, recimo vožnjom gliserom, ali i performansom umetničkog plivanja, koji je i označio dolazak Xperije T3 u Srbiju.

Iako je oblikovan pomoću vrhunskih materijala, super tanak Xperia T3 je izuzetno lagan i teži samo 148 grama pa nudi slobodu za život u pokretu. Kućište je istovremeno napravljeno od nerđajućeg čelika. Xperia T3 dolazi u tri elegantne boje: beloj, crnoj i ljubičastoj. Čelik korišćen za izradu kućišta omogućava da elegantan dizajn pruža osećaj čvrstine i izdržljivosti, a okvir istovremeno funkcioniše kao antena kombinujući formu i funkcionalnost. Zadnja strana dizajnirana je korišćenjem mat materijala, zbog čega se T3 drži bolje u ruci.

Sony, Xperia T3, Sony Xperia T3.Sony Xperia T3 idealan za ženske ruke.

Sony, Xperia T3, Sony Xperia T3F.Detalj sa premijere T3 u Srbiji.

Kombinacija moćnog četvorojezgrenog 1.4 GHz procesora, super brzih 4G mreža i dugotrajne 2.500 mAh baterije pokazuje da Xperia T3 stvarno kombinuje stil i snagu. Ovaj pametni telefon je idealan za uživanje u fotografijama i video zapisima zahvaljujući HD TRILUMINOS ekranu sa Mobile BRAVIA Enginom 2. Zahvaljujući ugrađenim Sony BRAVIA tehnologijama, uživaćete u jednom drugačijem gledanju na mobilni displej iz bilo kog ugla.

Savršen za korisnike za stilom koji ne žele da prave kompromise po pitanju dizajna ili tehnologije, Xperia T3 će biti dostupan u maloprodaji od 20. avgusta po ceni od 49.999 dinara u svim bojama.

izvor: http://mondo.rs